Ikke kategoriseret

Facts hvem er jeg bag bloggen. 

1. Mit indlæg kommer til at handle en del om mig. Og hvad fremtiden bringer mig Jeg er en meget Positiv kvinde som stræber efter mine Mål. Jeg kan til tider gå med for store forventninger til mine drømme. Hvor jeg nogle gang kan blive skuffet for mig selv. Også rejser jeg mig da op igen Jeg er meget vilje stærk uanset hvor meget jeg er blevet rettet på og hvor meget folk har svinet mig til. Blogger jeg stadig for jeg ved at det vil bringe mig til min drøm Det koster sved og tåre for at opnå sine mål. 

2. Med tiden har jeg indset at det er bedst at Jeg vender alt det hate om til min fordel på det mest modne og Positivt måde at tackle folks had til mig på. Had det kommer af jalousi og misundelse Jeg må kunne noget de ikke selv har modet til at kunne. Siden at det er mig som stod for skud, De kan bare gemmer sig bag deres computer skærm imens jeg går ud i verden og følger mine drømme. Kunne være så fedt at se dem om nogle år hvor jeg så står og opnår min drøm hvordan de regere over at hende de mobber så har opnået sin drøm foran næsen på dem. Min drøm som forfatter drømmer om at udgive en bog om mit liv hvor jeg deler ud af mine vildeste oplevelse og råd hvordan jeg formår at holde fast i hvem jeg er. 

3. Jeg har et positivt sind over for folk som har det ligesom mig. Derfor kan jeg ikke lade være med at støtte mine følgere og mine med mennesker. Engang mødte jeg en trist pige som sad helt alene. Jeg gik over og snakket med hende ligesom hun var en veninde som stod i problemer. Selvom at pigen var fremmed for mig Hjalp jeg hende og gav hende det råd. Selvom at du er ked af det. Skal du hver dag nævne 3 ting som gør dig glad og vælg den ting som gør dig mest glad. Fokusere på at få din dag til at være god, og vise at intet kan få dig ned  

4. Jeg har knyttet et stærkt bånd til min Familie fortæller dem meget som kun Jeg kan snakke med min Familie om. For mig er min familie de Fantastiske mennesker som har opdraget mig til at være vilje stærk og som stræber efter mine drømme uden dem er jeg ingenting. 

5.Jeg elsker virkelig dyr. Vi har et mini zoo der hjemme vi har katte kaniner og marsvin de 3 katte hedder Leif Mille og Sandra De har en stor betydning for mig. De er så skønne kunne være spændende og lave flere indlæg om mine katte fremover så i også kan følge dem sammen med mig,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar