Ikke kategoriseret

Haters tak for gratis reklame og 69,274 støttende følgere 

Hvordan tackler jeg hate. Jeg skylder ingen undskyldninger. Til jer som hater og gør grin med mig. Det er jer som skylder mig en masse Undskyldninger, Hvad i har fået ud af at svine mig til. Og nævne mig i den omtalte Gruppe Offensimentum. Det har give mig 69,274 støttende følgere som i det mindste ikke Støtte jer i at hate på mig. Jeg fryder virkelig over jeres Hate Stunt det virker tydeligt ikke for jer. I fik et billigt grin og jeg fik langt mere gavn tak for gratis reklame omtale af mit navn og billeder i Udstiller i gruppen. Det har givet mig en del følgere. Utroligt at i fortsætter skal vi vædde med at Det næste jeg får er 20k følgere på Instagram. På grund af jeres Hate stunt, Kan i forstå i får ikke en skid ud af at hate på mig. Alt jeres hate bunder i Jalousi og misundelse,  

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar