Ikke kategoriseret

Stikkende i hjertet er det tegn på stress ??

Jeg har brug for gode råd. De seneste dage har gået af helveds til Det mærkes som stikkende i hjertet. Kan det være et tegn på Stress Har haft det sådan i 2 dage. Har ikke lyst til at snakke med nogle om mine problemer, Selvom at folk sikkert synes at det er den eneste måde at få hjælp på. Har i nogle gode råd til hvordan Jeg kan komme igennem hver dage med stress hvad gør I når i lider af Stress. Jeg har meget svært ved at slukke for nettet og bare holde 7 dages pause, Tanken om at folk skal vide at de har fået mig ned med Stress, Altså dem som hele tiden køre hate imod mig, Håber at i kan give mig nogle råd. Som vil være gavn for mig,  

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Munken at

  Kære Malou
  Stress er en svær størrelse. Da jeg gik ned med stress for et år siden led jeg vildsomt af hjertebanjen, åndenød, rystede indvendigt, mine ben dirrede af sig selv, græd over små bump på vejen, fandt aldrig ro til at gøre ting færdigt, osv osv…

  Fik først nogle ugers ro og det blev lidt bedre, men først NU efter et år, kan jeg begynde at overskue verdenen igen.

  Hvis det er stress (hvilket det IKKE behøver at være) skal du til lægen.
  Giv dig selv plads og ro… lig på sofaen og kig op i loftet eller se på en tomat modnes eller hvad du kan overskue.

  Rigtig god bedring uanset hvad

 • Svar winnie hansen at

  Jeg var selv nede med stress gennem en længere periode sidste år. Jeg gik bl.a. til coach, hvilket var super effektivt for mig. Ellers fik jeg af vide at jeg max. måtte lave 2 ting om dagen, og der var heller ikke overskud til så meget andet.
  Jeg havde brug for at snakke om de hændelser, som udløste min stress med andre, og det hjalp også.
  Mit råd tage den med ro, lyt og jeg mener virkelig lyt til kroppen, hvad den fortæller dig, og mas ikke på, hvis den siger nej, og hovedet siger ja.
  Håber det kan hjælpe dig lidt på vej, for det er absolut ikke en sjov situation at befinde sig i. God bedring.

 • Svar Gitte at

  Malou lave nogen aftaler med dig selv som du ved der kan hold du måske efter en klokke ikke går på nettet, høre No stress musik , gør noget godt for dig selv for du kan mærke du slapper af med så du glemmer om verden måske noget kreativet. . GOD BEDRING..

 • Skriv en kommentar