Ikke kategoriseret

Sådan er jeg bag bloggen 

1. Hvem er Jeg bag bloggen. Jeg er en meget Positiv ung pige. en som virkelig stræber for sine drømme, Jeg er ikke bange for at sige min mening lige ud. Det kan give en masse modstand har bare at sige til mine uærlig Haters og til mine ærlige Lovers Hug the Haters kiss the Lovers. Jeg er en meget ærlig person har et Positivt sind som mange kan beundre Vær imod andre som Du selv vil behandles. Jeg er også et meget betænksom menneske Alle omkring mig skal have det godt. Så kommer jeg i sidste række, Sådan er Jeg generelt som person. Jeg kan være en kæmpe håndfuld Kan folk ikke fordrage hvad de læser om må de lukke deres øjne og hop ud af min blog. Længere er det ikke,   

2. Mit formål med shoutout til nystartet blogger samt bloggere som har blogget i en del år som mig. Jeg når ud til mange mennesker med mine indlæg Og jeg vil gerne hjælpe andre bloggere med at få en Succes oplevelse med deres blog. Hvorfor ikke give dem en chance, Kan huske da jeg startet som blogger var der 2 blogger som tog godt imod mig. Som gav mig Positive kommentar på min blog. Det er så rart den følelse at det man laver har god indflydelse for andre Mennesker. Den Følelse skal andre Bloggere også opleve, Ingen kan vide hvad bloggeren bag skærmen har gået igennem. Er du en af de bloggere som godt vil have et Positivt skub i den rigtig retning del din blog ved mit indlæg Og jeg vælger 6 Bloggere jeg skriver om og linker jeres blog med. Alle fortjener det bedste og Chancer for at vise deres blog frem,   

3. Min drøm med min blog er at blive nomineret til blog prisen. Det kun være det vildeste oplevelse hvis det skete, Jeg har sikkert ikke fortjent at vinde en pris min blog er nok Ikke interessant nok. Jeg tror bare ikke helt på drømmen, Man kan ikke vide om min drøm noglesinde lykkes for mig, Man kan kun håbe på det bedste, 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar