Ikke kategoriseret

Troede at jeg skulle dø af Alkohol forgiftning og hjernerystelse 

I det øjeblik jeg lå bevidstløs med hjernerystelse og Alkohol forgiftning. Troede Jeg at Jeg skulle dø. Nogle havde puttet drugs i min drinks Jeg var 21 årig da Den Tragiske oplevelse skete på et Diskotek. Samme aften blev min IPhone og 200 kr stjålet. Idag lider jeg stadig af smerter i mine knæ ryg og hovedpine ret kraftigt, Husker at jeg lå bevidstløst kunne ikke få vejret. Kastet blod op, Dørmanden rev mig op og tog kvælertag på mig. Han troede at Jeg var uhøflig Kan manden ikke se når man ligger bevidstløst. Og brækker sig, Trods et helvede til smerter jeg går med dagligt. Formår jeg at gøre mit liv bedre. Uden fester og Alkohol, Jeg får det dårligt tanken om hvad Alkohol kan gøre ved en, At efterlade min Familie på den tragisk måde Jeg husker at min søde papfar var ved min side han var med i ambulance da jeg blev hentet på hjem adressen. Min familie var i chok over den tragisk oplevelse deres datter var udsat for. Jeg tilgiver aldrig de mennesker som gjort det forfærdelige imod mig. Håber at de har grim smag i munden. Jeg vil takke de ældre natteravne i Næstved som fandt mig ude foran Dansebaren i Næstved. I redet mit liv i sidste øjeblik,  For mig er Alkohol og fester et slut Kapitel, Ingen kommer til at se mig til fester eller i nærheden af Alkohol. Har holdt mig fra Alkohol i 2 år efter ulykken. Jeg er stolt af mig selv,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Camilla at

    Du har da posted billeder hvor du drikker alkohol?

  • Skriv en kommentar