Ikke kategoriseret

Status på mit liv 

1. Det er lang tid siden at jeg har skrevet et personligt indlæg. Jeg elsker at mit liv er blevet meget bedre, Så kan de der gav mig modstand se i deres øjne at de tog fejl af mig. Min træning gør så meget godt for mig. Desuden møder jeg mennesker som er så Flinke i det trænings center jeg træner i. Bedre kan mit liv ikke blive Jeg har virkelig åbnet mine øjne op for en ny fremtid og et nyt Kapitel i mit liv. De mennesker omkring mig har givet mig en Chance til og det er jeg så taknemlig for. Der findes stadig de mennesker som altid vil have noget imod mig. Det er menneskeligt at lave fejl og rette op på sig selv. Mit liv er blevet så skønt. Har de bedste mennesker i mit liv, ??  

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar