Ikke kategoriseret

Se mit fremskridt 

1. For mig er træning et frirum jeg kan være mig selv og blive bedre til at vælge mine kampe. Jeg er blevet til et Sundere menneske I starten var det svært for mig at starte et nyt sted. Tænkte for det meste kender folk mig for noget Negativt i den by jeg bor i. Idag tænker jeg Ikke over hvad folk tænker om at jeg Går til Træning Alle kan finde Motivation til at starte som jeg gør. Man ændre sig ikke fordi man vil have en sund livsstil og et godt liv. Har i fuldt min kamp Vil i forstå mig hvorfor jeg har valgt at gå op i min træning frem for at være den Mobbet pige folk har noget imod, Så vil jeg hellere dele mit fremskridt med jer. Og vise jer at man når langt ved at springe ud i nye udfordringer og mål. I stedet for at være et mobbe offer, Har i spørgsmål omkring min trænings forløb eller andet i ønsker svar på Kan i smide en Kommentar     

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar