Ikke kategoriseret

Trænings forløb 

1. Mange af jer vil nok gerne høre lidt mere om mit Trænings forløb I starten af træningen var jeg meget Usikker og ked af det. Om at folk stadig vil hakke ned på mig Fandt så ud af træning ikke er så slemt som jeg troede Jeg har faktisk en god nyhed mangler kun at smide 10 små kg så har jeg snart nået mit Drømme mål Min træner har fortalt mig at jeg må træne 2 gange dagligt Jeg lider af ryg og knæ problemer derfor er det noget andet med mig. Omkring min træning Jeg er så stolt over at jeg formår at tage til træning selvom at min dag ikke gik så godt. Tog Jeg min helt egen beslutning at ingen mennesker skal komme i vejen for min Træning Jeg ændre mig Ikke som person bare fordi jeg går op i Træning. Tværtimod bliver jeg meget mere selvsikker og en glad ung kvinde Det håber jeg at mange mennesker vil forstå med budskabet hvorfor jeg startet til Træning og hvorfor andre starter til træning. Man får en sund ny livstil man ændre sig ikke fordi at andre synes. Mit valg har jeg selv valgt for at leve længere og få en ny livstil som jeg kan bringe videre til mine skønne følgere      

2.  Min træning er ret simpelt Jeg løber på løbebåndet og laver armbøjninger 2 gange dagligt. Ellers hvis jeg Ikke træner så står den på lange gå ture møder dagligt mange mennesker når Jeg går lange ture. Bare det når folk hilsen på en gør min gå tur god Jeg elsker den måde vi mennesker kommer hinanden ved at hilse pænt på hinanden Det burde mange mennesker lære noget af. Jeg har ihvertfald lært meget af de skønne mennesker omkring mig som jeg aldrig vil fortryde at de hjalp mig De har gjort mit liv meget nemmere og Fantastisk Tak for alt den Støtte og kærlighed I har virkelig støttet mig med min drøm 😉   

3. Mine forældre er stolte over at Jeg passer min træning De spørger mig tit om Hvordan det gik til Træning Hvor jeg fortæller dem at Det går super godt. Jeg fortæller altid sandheden til Mine Forældre De kan altid regne med mig Selv hvis jeg havde en dårlig dag ville jeg fortælle dem det uanset hvad Jeg er blevet til en smilende og Selvsikker pige Det kan man virkelig se på mine trænings billeder. Som jeg nu deler med alle som ser med på min blog, Jeg kan ihvertfald se en kæmpe forskel    

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar