personlige indlæg

Hive five til alle jer Positive mennesker 

Skal Jeg være helt ærlig så har jeg mange gange haft lyst til at Give en Fuck til alle mine Haters og Give en Hive five til alle dem som kan holde en Positivt tone på De sociale medier. Der er for meget had på Nettet og rundt omkring. Mange kunne lære noget af mine Skønne følgere som sender så meget Positivitet på min Instagram Jeg har valgt at sætte fokus på dem som Ikke Hedder Haters. Der findes gode mennesker som har så meget overskud at de har tiden til at sende en Positiv kommentar. De mennesker har Jeg helt vild meget respekt for, De mennesker burde der virkelig findes mange af. De kan ihvertfald gøre vores verden til et godt sted. Jeg håber med dette indlæg at vi kan få skabt så meget Positivitet i stedet for alt det Ondskab som hate, Jeg har i en lang periode tænkt på dette indlæg. Det er på tide at Jeg viser min ærlig side af den Malou som står fast i de Positive ting som sker i mit liv. Har andet at se til end at Lytte til mennesker som Ikke ønsker mig noget godt, Det er nu at Jeg skal vise mig som en Cool pige og Være bedøvende ligeglad med de mennesker som skriver Negativt til mig Og dette indlæg. Jeg kommer længst ved at dele mine tanker og komme ud med min ærlighed Jeg takker for alle jer som tør at være Positive som undgår at være ligesom alle de Haters som findes i Verden, håber at mit indlæg kan give en masse eftertanke og Inspiration til at være mere Positiv. Det vil Gavne en masse mennesker 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar