Ikke kategoriseret

Min nytårs tale 

1. I 2016 kæmpet jeg for at mange mennesker skulle have det godt. Jeg hjalp de her skønne unge mennesker til at sige fra over for Mobning og hjalp dem igennem min Instagram profil. Hvor jeg hver eneste dag spredte et Positivt billede og opslag op for at vise dem hvor Glad og Smilende jeg stod op hver dag. Selvom at der er mennesker som hater på mig. Så fortryder jeg seriøst intet for at stå frem Og sætte fokus på Mobning Det gjort mig Ikke til en opmærksomhedskrævende person. Som nogle mente Jeg tænkte med hjertet da jeg stod foran tv’et og skulle fortælle min Historie for første gang i mit liv. Tænkte at det vil gøre en forskel for mange som gik igennem det samme som jeg selv gjort. Mit liv har ændret sig meget er blevet en meget Gladere pige efter at jeg har mødt en masse skønne mennesker som har hjulpet mig igennem de værste nedture jeg har haft i mit liv. Jeg har delt så meget ud af min Personlighed så jeg kan godt forstå at folk hater på mig. Det klæder ingen at være en sur misundelig hater nyd jeres nytårs aften og kom nu godt ind i 2017 Jeg bære ikke nag over alle jer som har mobbet mig i 2016 Det er fortid vil gerne leve et Normalt liv i 2017 hvor jeg kan få lov til at være Den bedste udgave af mig selv.  

2.  Mit 2017 bliver et år hvor jeg skal bruge mere tid på mine nærmeste møde en masse nye mennesker. Tage en tur i Biografen med ham den søde hvis det bliver til noget 😉 har stadig biograf billetterne hvem mon ham den heldige er ? Jeg har også fornyet så jeg kan træne i 3 mdr mere så i 2017 skal jeg være mere Sporty. Så i kan se Jeg lever et liv uden fra De sociale medier er blevet meget social efter at jeg er flyttet til et sted hvor jeg blomstret op. Det Kan jeg takke mine forældre for. Det sted kan jeg være mig uden at jeg skal lave mig selv om. Folk respektere mig Med eller uden Make-up på er Jeg stadig den stille og rolig Malou som i fleste kender. I 2017 skal jeg også være mere sammen med min Dejlige Familie De har gjort mig til den pige jeg er Idag som er der for mine venner og veninder som altid smiler og prøver at finde lys hvor andre har det mørkest. Gør jeg deres dag lys. Godt nytår pas godt på hinanden ønsker at i får lige så godt et år 2017 som jeg håber at Jeg får!! Vil stadig være en Fighter og kæmpe med jer som altid 😉 Tak fordi i læste min blog i 2016 Og håber at i stadig vil læse med i 2017 med en masse Positive indlæg og Inspiration og Giveaway ?? Jeres alle sammen Malou Christensen ??   

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar