Ikke kategoriseret

Jeg har haft en mild grad Spiseforstyrrelse 

Jeg deler nu et meget personligt billede, har haft en mild grad af en spiseforstyrrelse, vejet mindre i forhold til min alder og højde. Det som gik mig på, var at jeg ikke kunne lide at spise mad imens andre, kiggede på. Havde tit smidt maden i skraldespanden, sagde til mine forældre da jeg kom hjem fra skolen, at jeg havde spist mad pakken op hvilket jeg ikke gjorde i folkeskolen, med tiden efter jeg er blevet ældre har jeg fået lidt fedt på kroppen. Jeg ønsker ikke at ende med en, spiseforstyrelse igen. Når jeg ser mig selv på det første billede, ser jeg en ung pige som er fanget i en anden krop, og det er ikke sådan nogle tanker vi skal gå med. Vi burde elske vores kroppe som de ser ud, alle kroppe er ikke ens, heldigvis er vi så forskellig det gør en stor forskel. Idag smiler jeg, og jeg har fået hjælp til at komme af med min spiseforstyrelse. Jeg håber og tror, at mit indlæg kan få en masse tanker ud, til de smukke piger og fyre som stadig kæmper med en spise forstyrelse, jeg håber mit bedst for at i finder lyset i jeres hverdag, og at i får alt den hjælp og støtte i har brug for. Ingen skal gå igennem hele sit liv med en spiseforstyrelse, vær åben omkring det så skal altid nok gå. Har du selv en spiseforstyrelse, eller har du haft kan i udveksle råd til hinanden det er meningen ved dette indlæg. Så vi kan tale åbnet uden at skamme os om at have en spiseforstyrelse!!  

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Helene at

    Jeg håper du får hjelp og støtte til å holde deg frisk. Takk for at du deler av livet ditt.

  • Skriv en kommentar