Ikke kategoriseret

Storrytime Jeg havde et Crush på Pelle B da han var med i MGP 

1. Jeg har haft et Crush på Pelle B lige siden at han var med i MGP Hans musik kunne Jeg høre igen og Igen Oven i det er han mege Sød at se på når han Smiler. Det gør en rigtig glad Kan huske jeg købte hans Cd kunne bare høre alle hans sange igen og igen Han sang stemme gik lige ind i Hjertet på mig Stadig i Dag som 23 årig høre jeg hans musik. Synes at Pelle B gør det så godt. Jer som ikke ved hvem Pelle B er Tjek lige hans Instagram profil ud. Han hedder pelleblarke Smider lige et billede med af hans Instagram så mine Babes kan tjekke hans Lækker personlighed ud ?? Skal lige siges at det her er en storrytimes som er oprigtig. Titlen passer så det er Ikke nogle Clickbait Pelle B Din personlighed er Fantastisk Tusind tak fordi at du er dig ❤️❤️   

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar