Ikke kategoriseret

Kan ikke lide når mine følgere går med selvmords tanker!! 

Jeg bliver Dybt Ulykkelig når mine følgere skriver private beskeder at de går med selvmordstanker Jeg har selv en gang i mit liv følt at det var den eneste udvej Det er det altså Ikke Tænk på Jeres Familie venner Og mig Hvordan vi ville have det hvis I begynde at skære i jer selv. På grund af Mobberne Vi er mange som elsker jer for dem i er ❤️❤️ Jeg tænker på alle jer mennesker som har det svært I er hele tiden i mit hjerte 24/7 Når i græder Bliver jeg Dybt ulykkelig også Græder mit hjerte Når i Smiler Så Smiler mit hjerte og Jeg smiler ??❤️❤️ Alle jer som går igennem en svær tid Kæmp videre I kan se jeg har kæmpet med 20 års Mobning Jeg valgte at kæmpe videre og vende alt Negativt om til noget Positivt. Så kan i også gøre det samme mit sidste ord Elsker jer højere for hver dag der går ❤️❤️❤️❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar maja at

    Vil du hjælpe mig og fordi jeg blev mobbet og vil du lave duet med mig på Musicale

  • Skriv en kommentar