Ikke kategoriseret

Om mine forældre støtter mig 

Jeg får tit spørgsmål omkring Om mine Forældre har Hjulpet og Støttet mig igennem mine nedture på de Sociale medier. De har været en stor hjælp og Støtte for mig. Mine forældre har lært mig at man ikke skal give op uanset hvor onde de her mennesker. Man ikke kender er imod en. De har lært mig at stå op og Smile hver dag og rejse mig op igen. Når folk har svinet mig til. De lærte mig at man skal være sin bedste udgave af sig selv. Og gøre de ting som gør en Glad i Låget også skide på de andre som syntes alt det dårlige om en. De kender ikke din Historie og grunden til hvorfor at du har det svært. Det er kun dig som ved bedst selv hvordan du har det, Da mobningen for mig Startet bildte jeg mig selv ind over for mine forældre at Jeg havde det Så Fantastisk og jeg havde mange som var sammen med mig i Skolen for at Skjule alt den tristhed og ensomhed Smerte jeg Faktisk gik med lige siden Skolen tiden hvor mobberne fik lov til at svine mig til foran mit Ansigt Hver eneste dag . Jeg måtte tvinge mig selv til at Stå ret over for mine forældre og Jeg følte at Mobberierne og De mobber skulle stoppe. De aner ikke hvad de gør ved andre mennesker. Det bedste jeg har gjort var at være ærlig over for mine forældre. Blev taget ud af klassen Fik hjemme undervisning Hvor ingen Mobber kunne svine mig til. Dog kun over nettet hvor jeg så er blevet bedt om at Blokere alle de mobbere Og Haters til sidst har man fred og ro i sindet. Det Virker at Lukke af og Ignorere de mennesker som kun vil en noget ondt. Dem kan vi ikke bruge til noget som helst. Til alle jer som bliver mobbet Vær ærlig over for jeres Forældre det gavner jer i sidste ende I vil kunne få hjælp Og værktøj til hvordan man Håndtere Mobberne. Mit bedste værktøj til jer Ignorere deres Beskeder Ignorere dem over i skolen Sørg for at være sammen med en masse så de Ikke får muligheden for at Mobbe dig. Det vigtigste er vis mobberne at i er ligeglad med dem og det ikke rammer jer. Dem som mobber ønsker kun at få andre mennesker til at græde og til at man skal have selvmords tanker. Snak Du er meget mere værd end alle de selvmords tanker. Du skal ihvertfald snakke med nogle voksen mennesker hvis du går med selvmords tanker De kan hjælpe dig og give dig værktøj til at få dine selvmords tanker væk. Jeg er desværre ikke Psykolog eller uddannet til det. Deler mine Erfaring fra alle de gange jeg havde Selvmords tanker. Det hjælper at betro sig til Sine forældre eller ringe til BørneTelefonen eller Girltalk som kan være den Støttende voksen som lytter til dine problemer. Jeg håber at mange ville kunne få hjælp og Blive Inspireret til at gøre en forskel Normalt skriver Jeg ikke ret så personlige indlæg om min barndom på min blog, Jeg føler med alle som bliver mobbet. Det er ikke jeres skyld at mobberne selv har det dårligt Det skal Ikke gå udover jer❤️❤️ 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Siw at

    Hej smukke Malou! Jeg følger din Musical.ly og synes helt klart du gør en forskel! Jeg ville rigtig gerne høre om dine fritids arktiviteter, og havd dig gør dig mest glad?♥️ Håber du ser hvad jeg skriver! Håber også du vil lave en duet med mig på Musical.ly! Synes det er fedt du sætter så meget tid af, til andre, tænker så meget på andre!♥️ Vil også rigtig gerne vinde din giveaway! PS. Jeg hedder es_gym, på musical.ly, hvis du vil lave en duet????

  • Skriv en kommentar