Ikke kategoriseret

Mine ord til Mine Musical,ly Haters ❤️

Alle mine kære Haters På Musical,ly Jeg er vokset op med Smukke omgivelser i mit liv. Og med nogle Støttende forældre som bruger tid på mig og mine Søskende Man kan kun sige at min Familie er nogle mennesker som er fyldt med Kærlighed De har opdraget mig med næste kærlighed Og opdraget mig til Ikke at mobbe nogle mennesker Bare ærligt at i har noget imod mig. Når jeg sjovt nok aldrig har været noget af det i Nu gør imod mig I kender mig Faktisk ikke Så i Kan ikke udtale jer med at jeg er Dum og at jeg er grim osv. Når i Ikke kender mig I er ikke særlig gammel jer som hater på mig på Musical, ly en dag når i bliver voksen tror jeg først at i ændre jeres syn og mening i har om mig, glæder mig til den dag i vender jeres had om til at blive et godt menneske som er imod Mobning. I ved godt selv hvem i Alle sammen er som hater på mig. I burde skamme jer over den måde i behandler andre mennesker på. Godt jeg ikke opføre mig sådan som i gør over nettet Jeg håber at i får dårlig smag i munden over jeres handlinger i har gjort imod mig. Har i et Stykke tid godt ville skrive dette indlæg og skrive mine ord til jer som skriver så grimt om mig. Jeg lever i smukke Omgivelser det burde i også gøre i stedet for at tro at i får det bedre med jer selv når i gemmer jeg bag skærmen og Hater på mig og andre mennesker. Fair nok at i Ikke kan fordrage mig så hold jeres Mening om mig Skjult for jer selv. Klart at mine Fighters forsvare mig Dem sætter jeg stor pris på. Elsker dem rigtigt højt ❤️❤️❤️❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar