Ikke kategoriseret

Aftens tanker Fighters hvor vil i møde mig næste gang ?? 

Jeg er vildt glad for at møde nogle af mine Fighters Da jeg var på tur til Nykøbing Falster for at møde Fie Laursen. Den følelse at møde nogle som ser op til en Jeg bliver så Glad indeni og uden på. Efter mange års Mobning besluttet jeg mig for Ikke at bukke under Jeg tog afsted og tog det med et Smil Mødte de Skønneste piger som Jeg tog Gruppe billede og snakket sammen med. Skønneste piger I fortjener alt det bedste håber at vi ses snart igen Hvor jeg kan møde jer igen og en masse andre Fighters Vil med glæde møde jer personligt give jer en masse kram og støttende ord til jer. Hvad for en by vil i godt have at Jeg besøger smid en kommentar til mit blog indlæg Så kan det være at vi ses i præcis din by. ❤️❤️❤️    

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar