Ikke kategoriseret

q&a spørgerunde

  1. Det er lang tid siden at jeg har skrevet et blog indlæg på min blog  Jeg vil bruge tid på at lave en q&a hvor i kan stille mig en masse spørgsmål Så vil jeg bruge tid på at svare jeres spørgsmål i smider en kommentaren glæder mig til at læse jeres spørgsmål En sød følgere har redigeret det her fine billede af mig nu når jeg elsker Pepsi max og min Kanin hedder pepsi kunne dette billede være værd at vise frem på bloggen til mine følgere  jeg regner med at filme en video Q&a når jeg har fået en del spørgsmål på dette blog indlæg tror at jeg filmer i aften eller i morgen Vil fortælle jer at i er de bedste følgere man kan ønske sig <3

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Emilie at

    Hvis du kom gående et tilfældigt sted f.eks. I et supermarked og der stod nogle store drenge og mobbede en lille pige/dreng ville du så gå hen og gøre noget ved situation, hvad ville du gøre?

  • Svar maja at

    Hej jeg hedder Maja jeg Bliver mobbet i skolen og af mine venner Hvad skal jeg gøre ???. Jeg har se alle dine videoer på musical.ly det hjælp mig rigtig meget rare meget man ikke ved hvad sød at hjælpe mig så er du meget sød

  • Skriv en kommentar