mobning, personlige indlæg

positive feedback til mine kære haters #1

 1. Jeg skammer mig ikke over at være mig selv. at være sig selv har en pris Dagligt får jeg hate beskeder hvor jeg tænker dem som skriver de her hate beskeder det er jer som burde skamme jer. I har gjort vores unge generation til et forfærdeligt sted  Nu skriver jeg altså kun alle dem som sidder og sviner folk og som mobber andre mennesker I mit netværk findes der kun gode mennesker som har et rent hjerte som aldrig har set ned på mig. Nu vil jeg give feedback til dem som hater på mig hvor jeg kan vende hate om til et Positivt svar. så jer derude kan se hvor meget jeg har udviklet mig. Mange tror at jeg ikke kan finde ud af en skid. Jeg kan faktisk noget nemlig holde hovedet højt  Vil i have flere af de her indlæg hvor jeg kommer med et Positivt svar til hate Beskeder folk som hater på mig tror at jeg sidder bag skærmen og græder snot over deres beskeder I virkeligheden finder jeg på sætninger som er positivt som de ingen gang tænker at jeg sidder og finder på smid gerne en kommentar hvis i ønsker flere af den her slags indlæg 🙂

 

 

2. hate besked Vi kan godt kneppe hvis du tager en pose over hovedet. Jeg fortrækker mest en dyne over hovedet og det bliver ihvertfald ikke med en som hater på mig Du er afvist hr- hater 🙂

 

 

3. hate besked Hop ombord Malou din skæve kælling . ej tak vidste ikke at jeg var blevet til et skævt tårn du må godt gå ombord på et skævt tårn som Ikke er mig

 

 

4. hate besked  Læg dig til at dø  så vil jeg hellere ligge mig til at sove og ønske at du aldrig skrev den hate kommentar til mig drømte at dine beskeder blev forsvundet i sandet så man ikke kunne læse dine ligegyldigt hate besked så din besked var pist væk. med sandet Det er hvad jeg synes om din hate besked du skrev til mig

 

 

5. Hate besked  men din Kat er klam den står på istergade og sælger blowjobs for 20 kr  Jeg troede at du mente at du stod og solgte Iste for 20 kroner på istergade Haha 🙂   

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

15 Kommentarer

 • Svar Isabel at

  Plz duet ❤️ dit insativ hedder @isabel_josefine på musical.ly ps har både autisme og ADHD

 • Svar Estelle at

  Jeg syntes det er meget dumt at mobbe!

 • Svar Estelle at

  Hedder @estelle0436 på musical.ly
  Plz duet

 • Svar Zofia at

  Hedder zt.ly

 • Svar Zofia at

  På musical.ly

 • Svar Zofia at

  Jeg bliver selv mobbet i skolen med hvor Dan jeg ser ud og at de siger at jeg er tyk
  Har du et råd
  PS hvis du har et vil du ik så plzz lave en duet med mig og skrive det der

 • Svar Gry Gabriella at

  Du er mega sej!<3 PLZ Duett: Gryogbobby

 • Svar Nadia at

  Please duet navy putigiti du burde Ik blive mobbet har prøvet det før

 • Svar Alfred at

  Jeg forstår ikke hvorfor man mobber det gør jo ikke godt for nogen. Jeg hedder @alfred78 på musical.ly

 • Svar Alfred at

  Jeg forstår ikke hvorfor man mobber det gør jo ikke godt for nogen. Jeg hedder @alfred78 på musical.ly.

 • Svar Signe at

  Kære Malou du er så SEJ og så SØD og Smuk PS #fuckmobing#stopmobing❤️

 • Svar Caroline at

  Du er så fkn sej❤Elsker dig

 • Svar Caroline at

  Jeg kunne sige alt mellem himmel og jord bare for at få en duet, men det har jeg ikke lyst til, istedet siger jeg bare sandheden du er en pige der får mit hjerte til at blive ved at slå du er nok et af mine støtte idoler for når jeg bliver mobbet eller har det dårligt så kikker jeg på dig og hvordan du sætter dine problemer væk fra andre og der går det op får mig hvem du er og hvad du betyder for mig du betyder alt og ja du tager altid de rigtige valg så hvem du vælger er op til dig du ved hvad det vil betyde for mig… elsker dig❤❤

 • Svar lillelyng at

  Du er for cool.
  Læs også gerne mit nedenstående indlæg her, hvor jeg fortæller om min anoreksi og hvordan det egentlig går. Mobning er forfærdeligt, og anoreksi er forfærdeligt, så lige på dét punkt, føler jeg vi er en lille smule i samme båd. Håber du kunne have lyst til at følge med på min blog. Jeg er i hvert fald fan her.
  http://nouw.com/lillelyng/det-gar-og-det-gar-godt-30821173

 • Svar Marianne at

  Vej jeg ville bare lige sige at du er så smuk! Jeg mener det du har virkelig inspireret mig til at ignorer du onde mobbere! Håber da du ville lave en duet med mig på musically : Marianne_privat❤

 • Skriv en kommentar