Ikke kategoriseret

Alle dem som Støtter mig i betyder alt for mig 

Når først mennesker gør mig noget Ondt bliver de aldrig til de mennesker som jeg vil have i mit liv. Jeg er virkelig Beæret og Taknemlig for at De mennesker som er i mit liv Idag aldrig kan drømme om at gøre mig noget Ondt deres støtte betyder meget mere for mig Kan Ikke beskrive hvor stolt og Glad i gør mig. Føler mig Stærkere med jer ved min Side Forresten er jeg Lykkelig sammen med min Dejlige kæreste Som har en del plads i mit Hjerte Uden ham Og Min Familie Samt alle jer som støtter mig er Jeg Ingenting Jeg lever videre trods nedture og opture Og tager det med et Smil ved jeg er bedre end Menneskers negative tanker omkring mig. Har man et Problem med mig Tag den med mig Privat Tak på forhånd!! Jeg vil kun leve lykkeligt med min Kæreste ingen andre får mig. M+M os for altid Vil gå igennem Opture Og Nedture sammen med dig ?? 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar