Ikke kategoriseret

Hvordan mit liv ser ud nu

Jeg kan sige så meget at da jeg vågnet i morges havde jeg sindsygt meget ondt i mit ene Knæ. Trods mit knæ Vil jeg bare sige de mennesker som forhindre mig i at være lykkelig sammen med ham jeg Elsker har jeg Blokeret Nogle som jeg ikke ønsker at have kontakt til Efter de rygter og trusler jeg har fået. Vil jeg gå en lang bue uden om de mennesker for at Fokusere mere på min Kæreste Det er forståeligt hvis i vidste Hvad der ligger bag. Jeg holder i hvertfald fast i Min kæreste og holder hovedet højt sammen med ham. Jeg har det 1000 Gange bedre med ham i mit liv end nogle anden Og det siger jeg fordi min Kæreste er den rette for mig. Det er bare sandheden Min kærlighed til Min kæreste er 10000 ægte så er det sagt til alle jer som læser med på min Blog 😘😘

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

  • Svar Karoline at

    Jeg syntes du er mega sej og cool

  • Svar john allan poulsen at

    hej Malou du er en rigtig god veninde også er du rigtig god til at hjælpe når det gælder

  • Skriv en kommentar