Ikke kategoriseret

Nyt musik fra Blak

Jeg har hørt så meget forskelligt musik Ham her Blak gør det super godt Især den her sang er mega God. Jeg er ret ligeglad med alt det Negative omtale han har fået Han er i mine øjne værdi til at komme frem med hans Musik Også derfor at jeg udtaler mig. Jeg har også ben i næsen Jeg kan virkelig godt lide Blaks musik stil Giv ham noget Kredit Han har skrevet en masse nye sange Lyt til dem nytårs aften på Spotify Det vil jeg Gøre for at varme op til nytårs aften Faktisk siger hans musik meget mere end folk går Og tror Han skriver Sange man selv kan Relatere til. Jeg er en Ægte blak fan og det vil jeg altid være også når jeg bliver ældre Ville jeg sidde og lytte til hans Musik på min Spotify. 😁😍

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar