Ikke kategoriseret

Følte mig alene og følte mig forkert stop mobning

Ingen tvivl at mine forældre synes at Jeg var en alt for Smilende pige da jeg var helt Lille Og ja jeg var den stille pige som sad i hjørnet tegnet og smilet mig ud af alle mine problemer fik Støtte af mine forældre igennem hele den Tid mobningen stod på. Tror bare at nogle mennesker ikke tænker sig langt når de mobber en. De ved ikke at Igennem alt den tid de har svinet mig til Har jeg rejst mig op og forandret mig og smilet igennem mit liv. Jeg har følt mig alene følt at det var mig som var forkert følt at Ingen kunne lide mig som jeg var den gang. Idag ser jeg anderledes på det. Fordi mit liv er fyldt med Lykke og kærlighed Jeg har fundet min store kærlighed Jeg har fået en masse nye venskaber som jeg ved altid vil være der for mig. Mit liv kan ikke blive bedre Jeg ved nu hvad jeg skal gøre hvis folk stadig mobber derude Sætte dem på kold is og Ignorere dem så længe man ikke regere på de onde beskeder så synes de ikke at det er sjovt længere også stopper de. Det ved Jeg ligesom nu. Der har været en del som er blevet klogere som har undskyldt for deres onde beskeder Hvor jeg har tilgivet få mennesker. De mennesker som mest har været lede imod mig Kan jeg ikke forstille mig at Jeg på nogle tidspunkter kan tilgive dem Det er Umuligt når de var skyld i at Jeg har ar på sjælen idag. Som sagt Jeg lever stadig og har overlevet 12 års mobning Hvor mange ville knække sammen imens jeg har Rejst mig op hver eneste gang og tog mine nedture med et Smil. Folk undre sig over hvorfor mit humør kan være så højt hver gang. Det kan det fordi jeg har Fundet et sted i mit liv Hvor jeg kan være mig selv uden at Spekulere om mennesker som vil bringe mig ned. Jeg er imponeret over hvor langt jeg er nået og hvad jeg har opnået med mit liv. Min kæreste Matias er idag grunden til at jeg står op hver eneste dag han bringer altid smilet og glimtet frem i mine øjne Han er ham jeg vil leve lykkeligt med. Vil takke min Kæreste og Familie og veninderne og vennerne for altid at være der for mig ❤️❤️❤️ Hvis nogle omkring mit netværk bliver mobbet så læs dette indlæg og se mine råd jeg har til jer. Bare at jeg kunne gøre en forskel for 20 mennesker gør det mig Vildt glad.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar