Ikke kategoriseret

Mød min Kæreste = Forlovet med min Kæreste

Mød min Fantastiske kæreste som jeg har været sammen med i 5 Dejlige måneder Jeg er blevet Forlovet med ham. Vil dele min glæde med andre Bloggere Og mine følgere Hvornår blev i forlovet med jeres kæreste Min kæreste fandt jeg på Facebook da jeg så ham for første gang blev jeg dybt forelsket i ham Jeg har stadig den Følelse hver gang jeg er sammen med ham I morgen skal jeg på hotel og tilbringe en hel nat sammen med min Forlovet Matias er den rette for mig Han passer altid på mig Han Respektere mig som jeg er Matias han er grunden til at jeg fortsat kæmper videre og står op hver eneste dag med smilet på mine læber Han er ham jeg ser en fremtid sammen med Vil stifte Familie med ham 😍😍 Synes at i fortjener at få af vide at Jeg har fået et Fantastisk liv ser fremad og nyder mit liv Med min Forlovet Alt hate der har været hvor folk har gjort grin med at Jeg er blevet forlovet De mennesker er Misundelig over at mig og Kæresten er blevet ring forlovet De kan se blive forlovet når de får en kæreste 💍💍

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Stine at

    Tillykke ❤

  • Skriv en kommentar