Ikke kategoriseret

Min drøm vil bruge hele mit liv og kæmpe en sag for unge mennesker som bliver mobbet tro på jer selv

Som sagt hedder jeg Malou Christensen Jeg har oplevet lidt af hvert i mit liv Jeg har også kæmpet en kamp for ar være den jeg er Idag Har aldrig troet at jeg vil klare alt den Modstand Det viser sig bare den vilje styrke jeg er heldig at have Lige til sagen med dette indlæg. Jeg støtter 100% alle jer som bliver mobbet og jer som ikke føler at i er gode nok. For det er i Hør mit ord i er perfekte og Skønne som i er Jeg Har altid drømt om selv at gøre en forskel Så min Snapchat er faktisk kun til at i kan skrive til mig så vil jeg give jer nogle råd Hvad i skal gøre når i oplever Mobning digitalt og på skoler. Jeg er selv om det her Projekt. Vil bruge hele mit liv på at give råd indtil alle unge mennesker har det godt. ❤️❤️ Min Snapchat i kan kontakte mig på er Machriss1993

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund at

  Super godt initiativ 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar Aline at

  Am also a tressemme user and i love it. It gives me amazing bounce to my hair.

 • Skriv en kommentar