Ikke kategoriseret

Kærlighed ifølge Matias

Hej alle sammen mit navn er Matias, og som nogle ved er jeg Malous kæreste😂

Mig og Malou har 6 månedsdag på mandag og vil bare lige fortælle hvor højt jeg elsker hende, hun er jo seriøs en pige i verdensklasse, jeg kunne ihvertfald ikke ønske mig en bedre kæreste hun er noget helt special for mig. Jeg vil gå igennem ild og vand for den pige, hun får mig til af føle jeg er et helt andet sted når jeg er sammen med hende.❤️

Hun betyder alt for mig, hun er utrolig og helt igennem dejlige.❤️

Har hørt alt for mange gange hvordan er det af hun er 5 år ældre end mig og til det har jeg kun en ting og sige, jeg er ligeglad hvis jeg elsker hende ligemeget hvad, der kan ikke gå 5 min hvor jeg ikke tænker på hende, ❤️

Alt kærlighed fra Matias og må alle have en god dag og en helt igennem fantastik weekend ❤️❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar