Ikke kategoriseret

Med alt respekt til mine Snapchat følgere

Med alt respekt skriver jeg dette indlæg til alle mine Snapchat følgere Ved at mange af de spørgsmål på min ask-fm Som har været Anonyme kommer der fra som går langt over min grænse Hvis i høre rygter om mig eller er en af dem som startet rygtet Stop op og lad være med at trykke send Der er ingen grund til at opdigte løgne for at ramme mig. Der er mennesker bag skærmen som bliver knust over opdigtet løgne Tænk hvis det var jer selv som folk laver opdigtet rygter om Hvor svært vil i ikke have det når alle hørte rygtet? Jeg har en ting at skrive Min forlovet Matias er jeg vildt glad for Han er ham som jeg ikke kan undvære i 1 sekund Når jeg er sammen med ham føler jeg mig uendelig lykkelig Jeg elsker ham af hele mit hjerte og meget mere til. Ham vil jeg aldrig forlade mit hjerte tilhøre kun Matias ❤️🔒 Mister jeg ham mister jeg alt

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar piggabutiken at

    Hey Audrey Ik heb zelf vorig jaar mijn keuze moeten maken en ik snap dus hoe ontzettend moeilijk die is en hoe onzeker je er van kan worden. Ik heb zelf voor Logopedische en Audiologische wetenschappen gekozen. Hier combineer ik namelijk talen en wetenschap, maar ook het aspect van mensen iets bijleren zit hier heel erg in. Ik weet zeker dat je er wel uitraakt en dat het echt geen probleem is om een foute keuze te maken. Natuurlijk is een foute eerste (en misschien ook tweede) keuze balen, maar je leert jezelf er volgens mij veel beter door kennen. Ik hoop dat je een goede richting kan kiezen, en trek je dat gezaag van alle volwassenen en jongeren niet te zeer aan, zij hebben zelf ook niet altijd onmiddellijk de juiste keuze gemaakt en twijfelen waarschijnlijk sommige dagen nog of hun keuze nu effectief de juiste was. Groetjes Eline

  • Skriv en kommentar