Ikke kategoriseret

forfærdeligt at se ens datter græde på grund af alle de grimme beskeder

Hej allesammen.

Først og fremmest vil jeg gerne takke alle de følger Malou har som støtter hende I er fantastisk allesammen. Malou har været gennem en meget svær tid. Hvor hun er blevet udstillet som den som ikke vil hjælpe andre mere. Der har været sendt rygter ud angående hende og hendes søde kæreste. Rygter som aldeles ikke passer. Det er hårdt og se ens datter være så ked af det. Jeg har læst de fleste af de beskeder som min datter har modtaget. Og helt ærligt i kan ikke være bekendt at sende så svinsk beskeder til hende. Hvis i ikke kan lide min datter så bloker hende. Lad være med at prøve at ødelægge et andet menneskes liv. Det er sku ikke okay. Og til jer som støtter min datter. Tak for de søde beskeder hun modtaget. I holder hendes humør oppe. I er mega fantastiske. Det var nogle få ord fra en ked af det mor. I må ha en rigtig god aften allesammen.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Dự Án Melosa Garden at

    you’re really a just right webmaster. The site loading pace is incredible.
    It seems that you’re doing any unique trick.
    In addition, The contents are masterpiece. you’ve
    performed a excellent activity on this topic!

  • Skriv en kommentar