Ikke kategoriseret

drama out of my life

Ask-fm gør intet godt folk kan skabe så meget Drama og mobning derinde uden der sker Konskvenser Jeg vender aldrig tilbage til det Drama sted. Godt at jeg ikke kan se hvad folk skriver om mig længere. Jeg er glad for at mine nærmeste kan fortælle mig sandheden hvad der sker ved mig hvis jeg bliver ved med at tænke og læse de negative beskeder bliver man psysisk dårlig af det. Det har jeg oplevet mange gange nu vil jeg bare have fred og ro med min kæreste Og med min Familie Alt det negative jeg pt har gået igennem vil jeg ønske var et mareridt som ikke skete. Det næste stykke tid har jeg brug for ekstra støtte Og kærlighed fra mine nærmeste i ved godt hvem i er ❤️❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar