Ikke kategoriseret

7 ting omkring mig

1. Jeg er meget aktiv på Spotify høre mest musik end jeg er på Snapchat. 2. Når jeg drikker for meget bliver jeg alt for Kærlig 3. Mit et og alt vil jeg altid være sammen indtil jeg dør ❤️❤️ 4. Jeg er en sovetryne kan til tider godt sove længe når jeg ikke skal lave noget kan jeg godt sove til klokken er 12 om dagen. 5. Jeg er opvokset i København Frederiksberg 6. Mit stjernetegn er Fisk 7. Kun en bestemt fyr har fanget min opmærksomhed Og det er jeg vildt glad for at det var ham jeg forelsket mig i Jeg har det sådan nu jeg er ligeglad med hvad alle andre siger De kan få den her 🖕 hvis de ikke kan respektere at Jeg og Matias er et par Vi er som skabt for hinanden 😍😍

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar