Ikke kategoriseret

Støtter min bedste ven han har meget på hjertet

Denne her unge fyr er jeg stolt af at han er min bedste ven Fatter minus af de mennesker som sviner ham til. Kristian er Fucking sej faktisk er han sejere end dem som mobber ham. Jeg er 100% ærlig over for min bedste ven Har støttet ham hele vejen igennem og været der 100% for ham de sidste år hvor folk mobbet og svinet ham til. Hvis nogle af mine følgere havde svinet ham til havde de fået klart besked hvor ondt det faktisk gør når man bliver svinet til at folk man ikke kendte. Hvordan ville de selv have det. Kristian er en ung fyr som har meget på hjertet som han godt vil ud med. Han laver en gang imellem musik også prøver han at passe ind i samfundet ligesom alle os andre som kæmper en kamp hver dag. Kristian har du brug for støtte så vil jeg altid være hende som støtter dig du er en Fantastisk bedste ven synes jeg at du skal vide Vi må holde sammen igennem livet. Er Din bedste ven til den dag jeg ikke lever mere 😊

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar