Ikke kategoriseret

Mine råd til folk som bliver mobbet bruger min stemme som blogger

Hvorfor kan vi som mennesker ikke bare give et hjerterum og mærk efter vi mennesker er som vi er. Det kan ingen anden menneske lave om på om du har en genfejl eller et handicap er du et helt igennem Fantastisk menneske og din personlighed er unik det skal du være stolt af dig som læser mit blog indlæg hos mig kan du være dig 100% dig Selv alle mine følgere skal blive behandlet med respekt I skriver bare til mig hvis i oplever mobning så får i nogle råd af mig som jeg ligger et billede op i det her indlæg. Jeg håber at i vil kunne bruge mine råd og holde hovedet højt i skal være en Fighter det er jer som er dem som vinder i sidste ende mobberne hævner sig kun fordi de selv har det svært husk det. De stærkeste er dem som går igennem livet med oprejst pande og ignorere mobberne. Jeg har prøvet at ignoreret alle dem som mobbet mig så kan i også. Jeg ved idag at jeg er blevet stærkere med tiden fordi jeg ikke gav op. Alt er muligt hvis bare man tror på det selv. Jeg har valgt at bruge min stemme så andre mobbe offer kan få hjælp og støtte til hvordan de skal håndtere mobningen de går igennem. Hvis i helst vil skrive privat så kontakt mig på Snapchat machriss1993 der er jeg aktiv hver eneste dag ❤️❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar