Ikke kategoriseret

Shoutout til bloggere del din blog med mig

Jeg har lyst til at give et shoutout til nogle Bloggere som har fortjent min opmærksomhed Min holdning er at hjælpe og give en velkommen til nye bloggere og tage godt imod dem så må folk tænke hvad De vil om mig. Jeg har selv været helt ny i bloggere verden så nu støtter jeg folk og giver dem inspiration og gode råd til hvordan man får nye følger til at følge med i ens blog smid jeres blog link og fortæl hvad i skriver om på jeres blog Så vil jeg vælge nogle bloggere som har fortjent min opmærksomhed og støttende ord ❤️ glæder mig til at se en masse nye blogs. Trods haters og modstand fortsætter jeg med at blogge ingen skal få mig ned med nakken Jeg viser mit værd og Girl power jeg har 😍😍

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Camilla at

  Jeg skriver om mit liv/rejser, mode, beauty og hvad der ellers lige falder mig ind☺️

 • Svar Johanne at

  Jeg har startet en livsstilsblog for et par måneder siden, hvor jeg skriver om rejser, mode, uddannelse, min hverdag og hvad der ellers falder mig ind 🙂

  https://nouw.com/johanneappel

 • Svar Anne at

  Ville være så skønt med et shoutout 😀. På bloggen har jeg indtil videre skrevet om rejsen til vores drømmebarn – som har taget meget længere end ventet. Endelig kan jeg nu skrive om det jeg har ønsket de sidste tre år; rejsen i gennem graviditeten på vej til mit lille sommermirakel ❤️
  Jeg skriver tanker og ord lige her http://www.altogintet.dk

 • Svar Jill at

  Jeg skriver om mit liv og rejser.
  http://Www.jillchristinablog.dk

 • Svar Fede dyr at

  Slet din lorte blog så vi slipper for dit falske lort hele tiden. Alle ved der kun findes to ægte bloggere i denne verden og du er ikke en af dem. Dø med dig din luder!

  GO THETRUEME & SABSEOFFICIAL

 • Skriv en kommentar