Ikke kategoriseret

Fantastisk at der findes konflikt råds mægler👍

Jeg er oprigtig ked af det når folk misforstår mig. Føler mig trådt på af de mennesker som har kørt alle de rygter og beskeder op imod mig og Sabrina Ærligt i skulle være de voksen ikke og blande sig i konflikten vi havde. Vi fik snakket om sandheden og om de problemer som folk skabte for os. Så hvis jeg noglesinde oplever noget af det her igen med andre mennesker som aldrig kommer til at ske. Ville jeg tænke anderledes og slette de rygter og mennesker i mit liv. For at afslutte og fortælle alle jer som følger mig. Vil i være søde IKKE at skrive noget om mig til Sabrina og det gælder også at i IKKE skal skrive noget til mig om Sabrina. vi har hver og især vores problemer at kæmpe med forstå mig ret. Vi begge to skal kunne være her uden had og uvenskab Vi har lavet en aftale og den holder jeg fordi jeg også gerne vil vise min voksen side af mig af selv. Jeg har lært en masse på under 1 til 2 år selvom at folk ikke rigtigt kan sætte sig ind i mit liv og kæmpe udfordringer jeg har gået igennem trods i alt skal jeg ikke leve et usundt liv med stress og angst Uvenskab Mit Angst og Min hjerneskade skal ikke forhindre mig i at tage nogle steder hen alene Man vil altid have ar på sjælen det ændre ikke noget. Fortid er smidt langt væk. Vil nemlig begynde på et nyt Kapitel i mit liv forhåbenligt flytter jeg snart for mig selv. Og fokusere på min fremtid drømmen om at arbejde i 1 til 2 timer i en tøj butik trods alle de udfordringer jeg har i mit liv for tiden. Vil jeg kæmpe for en bedre fremtid og derefter hjælpe folk som har brug for det. Lige nu skal jeg have styr på mit liv tak for et positivt konflikt råds møde. Det gik super godt 💕 ønsker jer alle en skøn Lørdag nyd nu jeres lørdag Husk glem fortiden kæmp for jeres fremtid intet er umuligt bare man kæmper og tror på sig selv. Jeg vil prøve at gøre mit bedste fremover Kys Malou❤️

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar