Ikke kategoriseret

Mor og datter 😍💪

Jeg elsker ekstremt min Mor Ja hun er hende som altid står ved mig 100% Desuden forstår jeg godt hvorfor min Mor altid beskytter mig som hun har gjort i 25 år So Fucking what om Jeg har en Med født Hjerneskade Hun passer mig rigtig godt Det gør ikke min Højt elskede mor til noget Negativt. Hun er den mest omsorgsfuld og hjælpsom Mor nogle anden vil ønske sig. Og jeg har et Fantastisk forhold til min Mor Som er så stærkt forholdet til min mor vil altid forblive stærkt. Fordi vi begge forstår hinanden. Og vi kan græde og grine sammen Grunden til at jeg elsker min mors personlighed er at hun fik os til at tage hele vejen til Kbh for at hente Sandra som er den lille killing på billedet i kan se. Hun var en hitte kat som var efterladt i en hæk som min Mor tog sig af. Og idag lever Sandra et fantastisk liv hos mig og min Familie. Derfor kan i nok se at min mor har en Fantastisk Personlighed ❤️❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar