Ikke kategoriseret

Min vilje styrke gør at jeg kæmper videre og hjælper mobbe offer

Måske ser andre mig som et dårligt menneske Der ligger meget bag min fortid som er gemt væk. Jeg er typen som ønsker folk det bedste Mine venner og Familie og så mine med mennesker kommer i første række hvad angår problemer de slås med. Vil jeg være deres støtte også selvom at folk går imod mig og hater på mig. Vil jeg stå op for de mennesker som har problemer Hvis jeg ikke var her hvem skulle så hjælpe folk! Har hele mit liv hjulpet en del piger og fyre som følger mig. Og jeg kan fortælle jeg er så stolt over at have hjulpet en del mennesker i de sværeste tider brugte jeg på at hjælpe mobbe offer så de kunne få det bedre og mig skal ingen tænke på. Jeg klare mig og vender kinden til hvis folk hater på mig. Ved godt at deres ord ikke er Sandheden Kigger bare på alle de fyre og piger som skriver de positive ord til mig hver eneste dag. Det minder. mig om at Jeg er god nok som jeg er. Starter mit gode arbejde igen og forholder mig til de mennesker som vil mig det bedste ❤️❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar