Ikke kategoriseret

Er mig og min Eks venner ??

Jeg får mange kommentarer omkring mig og Min Eks forlovet. For at være dybt Ærlig for os begge vi er et Slut Kapitel. Tror også at Matias ikke ønske at modtage kommentere omkring mig Og omvendt. Forstå os ret. Vi er heller Ikke venner og vi taler heller ikke sammen Grunden ved jeg virkelig ikke til hvorfor vi ikke er Venner Matias fortjener seriøst ikke hate. Det er lidt min egen skyld selv mener jeg selv. Seriøst har intet ondt at skrive om min Eks mange af de her 3 Kommentarer går igen på mine Sociale medier. Her får i de Svar. Vi er Ikke venner Vi taler ikke sammen hvilket jeg vil ønske at vi kunne komme til at forblive venner Ja det såret mit hjerte da jeg fik af vide at han har en ny kæreste Hvad skulle jeg gøre når ens hjerte føles at det bliver stikket i Det gjort så ondt indeni Desværre var mit livs kærlighed et slut kapitel. Folk som jeg troede var mine venner vendte mig Ryggen. Ved ihvertfald alle dem som er med mig Aldrig ville svigte mig som de her gjort. Mine følgere vil aldrig vende mig ryggen Og nej jeg har virkelig ingen Kæreste har de bedste venner og veninder samt familien som gør mig lykkelig. Og ved ærligt ikke hvornår jeg er klar til at få et fast forhold Vel først når alt det her påstyr og problemer jeg går med er Stoppet så kan jeg fokusere på at få et fast forhold med ham som Elsker mig som jeg er. ellers nu vil jeg bare hænge ud med min aller bedste ven Og familien 😍😍

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar