Ikke kategoriseret

Q&A Snapchat

Jeg har fået nogle sprøgsmål fra mine dejlige drenge og piger som rigtig godt vil lære mig at kende. på en bedre Og positiv måde Og det er Jeg sikker på at folk vil tage godt imod mit indlæg. For jeg vil til hver en tid tage godt imod alle jer som følger mig. ❤️ Er i klar til at få svar på jeres spørgsmål 1. Hvad syntes du om dine Haters? Jeg er meget uforstående over deres had fylder så meget at de har lyst til at drive andre mennesker helt ned. Jeg kommer aldrig til at forstå de mennesker som gemmer sig Anonymt for at skrive så Groft. Seriøst syntes jeg at folk som hater skulle få vokset nogle balls. og slå anonymitet fra Og stå ved deres grusomme hade beskeder. De må virkelig have et trist liv hvis de hele tiden skulle gå op i mit liv. Og svine mig konstant til med at de opretter en Fake mail bare for at lade som om at de følger min blog. Det syntes jeg er totalt umenneskeligt og Umodent opførelse høre ingen steder hjemme. 2. Hvem er din yndlings Youtuber ?? Det er nok Fie Laursen fordi hun er så pisse sej at hun tør at være så ærlig over for mange mennesker Hun har hjulpet mig en del selvom at hun ikke rigtigt ved det. Alle de gange jeg har mødt Fie Laursen har hun været helt nede på Jorden og det kan jeg godt lide ved hende at hun ikke dømmer folk på forhånd. Man kan virkelig sætte sig ind i fies sted med alt det hate og mobning hun har gået igennem. Hvad jeg selv har oplevet på egen krop. Hvilket folk stadig hakker mig midt over omkring min vægt udseende og grammatik fejl. Som folk konstant hakker og nedgøre mig på. 3. Træner Du? Nej men jeg får gået rigtig meget når jeg spiller Pokemon go Og det er nok en god ting for mig. Kan ikke rigtigt bruge min ryg og knæ til så meget træning Som jeg ikke rigtigt har fået fortalt har jeg en knæ skade og har hyper mobile led. Som til hver en tid kan begynde at gå af led. Og jeg ønsker ikke at mit knæ skal gå af led Og jeg ikke kan gøre de ting jeg har lyst til. 4. er du single Det er kun min familie som ved om jeg er single eller ej.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar