Ikke kategoriseret

Bliv promotor hos Partyliners som jeg også er hos ❤️

Jeg har så meget respekt for promotor gruppen Partyliners Jeg gør alt hvad jeg kan for at støtte og hjælpe dem så godt jeg nu kan. De fortjener langt mange flere Promotor medlemmer som muligt. For at blive promotor skal du i Kontakt med Frederik Vestergaard Larsen Du skal dagligt dele når der kommer nyt musik fra Finn pind og Johny cola Og Rolim. Jeg er også promotor for Partyliners så det kunne være fedt at mange af mine følgere vil være med. Og støtte op om nyt musik fra de her søde fyre som vi skal have ud på en positiv måde sammen står vi stærkt som Partyliners promotor team 🙏❤️❤️. Partyliners er de bedste 😍😍 pss min blog er stadig overvåget Det vil den blive i et halvt år.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar #cutformalou at

    Du er grunden til at folk ikke vil være i Partyliners promoter gruppe.:)

  • Skriv en kommentar