Ikke kategoriseret

Familien er mit livs lys

  • Nej tak til Stress når folk sviner mig til. Åbenbart alt jeg gør er forkert i folks øjne For tiden er jeg i Medicin behandling Så jeg kan slappe meget mere af. Og prøve at nyde mit liv Lige de her måneder har min Familie gjort alt for at gøre mig i det bedste humør. De hjælper mig Faktisk i hovede og røv for at Jeg skal kunne se En Positivt fremtid i mit liv. Det Vil også betyde at Jeg ikke skal drikke for meget når jeg virkelig er i Problemer Så heller få hjælp og vælge mine kampe med omhu. Det vil sige at jer som har et problem med Mig. skriv det på et papir krøl det sammen Så kan i se hvad i får ud af at mobbe og svine andre mennesker til. I såre dem med jeres ord Og handlinger. Husk på der sidder ægte mennesker bag skærmen Og de er ikke et hade Objekt. De er ægte mennesker med følelser og De skal ikke modtage jeres sure opstød bare fordi jeres dag er gået dårligt Skal det ikke gå udover andre mennesker. Mit yndlings citat smil til verden og den Smiler til dig.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar