Ikke kategoriseret

Min mening om Skønheds operationer vil hellere se naturlig ud og være mig selv

Jeg vil skrive om noget helt nyt. Nemlig min mening om Plastik Operationer Personligt ville jeg aldrig selv få ændret noget på mit Udseende Det ville også være mega dumt af mig hvis jeg fik lavet en skønheds operation som andre mennesker syntes at jeg skulle få lavet. Så ville jeg meget heller vise ægte skønhed frem i stedet for at lade folk bestemme over hvordan jeg skal se ud. Så bestemmer jeg helst gerne selv over hvordan jeg selv vil se ud. Bare jeg selv har det godt med mig selv Kan jeg se ud lige præcis som jeg ser ud nu. Det ændre intet på mig Jeg er stadig Malou som elsker at være så Positiv mest muligt Det images vil jeg beholde Og ikke lade nogle ødelægge Jeg skal ikke have lavet bryster eller have Opereret min næse eller få lavet mine læber. Dette kommer aldrig til at ske! Jeg vil stå fast i min mening til evig tid. Vil vise den ægte skønhed vær jer selv Det er vejen frem til alt Positivt 😍😍 Elsker alle mine yndlings følgere.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Celine at

    Man kan jo sagtens få lavet skønhedsoperationer og stadig være glad og positiv.
    Og hvor går grænsen for, hvornår det er ok at modificere sig selv? Neglelak, hårfarve, falske øjenvipper/mascara. Alt sammen noget, vi bruger for at “forskønne” os selv.
    Jeg synes, det er fantastisk. Så længe, man selv har det godt, med det man gør 🙂

  • Skriv en kommentar