Ikke kategoriseret

Jeg er træt af i skal træde på mig! På 100% mig selv blog

Jeg har ikke brug for menneskers negative Meninger omkring alt ved mig mine øjnebryn vægt Udseende og Grammatik fejl. Som jeg har Jeg er så småt igang med at se indad Og få blokeret samtlige Og fjerne alt negative kommentarer på 100% mig selv blog Og min Instagram profil. Der bliver lukket totalt af For folks hate og Mobberier imod mig. Så jeg kan forblive at være hende den glade og lykkelig pige igen. Intet hyleri fra min side af. Nu gør jeg selv noget for at stoppe alt den hate og mobberier ved at fjerne alt negativt og Det er min mest fornuftigeste plan. Så jeg kan komme igang med mit liv Og komme ud i det virkelige liv og få et job. Og en skøn fyr ❤️😍 Til alle jer som støtter min fornuftige plan kan i følge med på side linjen på min Instagram fight_for_smile og se om det bliver bedre. Efter jeg har gjort mit! Godaften til alle 😘😍❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar