Ikke kategoriseret

Hvordan klare jeg mig imod modstand og haters!

Jeg kan være stolt af mig selv. Efter alt fra episoder i mit liv og mobning Og knust hjerte Rejser jeg mig op. Og kæmper videre med et kæmpe smil på! Hvad sagde jeg Dem med hjertet på det rette sted kæmper ikke forgæves. Får tit beskeder fra bekendte og venner som spørger mig Hvordan jeg kan være så Positiv konstant. Når folk er lede imod mig bider jeg alle de lede ord i mig Og gør ting som gør mig glad. Som fx min skønne Kanin Pepsi Han er trofast og han svare aldrig mig igen! Han er den sødeste og forstående kanin som kan gøre mig i bedre humør. KæleDyr kan meget mere end bare at se nuttet ud! Så lærte mine haters også noget nyt! At jeres had imod mig er virkelig spild af tid fra jeres side af! Jeres kæledyr kan gøre jer i bedre humør i stedet for at sprede hate kommentar på mine sociale medier!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Mads at

  Super fedt skrevet! Respekt! Savner dig

  Mads Eriksen

 • Svar Sofiepigenskat at

  Du gør det så godt, og er en kæmpe inspiration!

 • Svar Sara lind at

  Du er super sej! Altid positiv, du er et godt menneske ❤️

 • Skriv en kommentar