Ikke kategoriseret

Mine fighters har talt! 😍🌹

Jeg kan kun blive i godt humør når jeg læser alle de Skønne og fantastiske søde beskeder Som jeg dagligt modtager fra mine følger. Har udvalgt nogle beskeder som beskriver mig godt som person Nogle ville sikkert skrive at mine følger lyver om det de skriver. Faktisk er det Sådan at jeg lytter mest til mine følger De har fulgt mig i tykt og tyndt Så de kender mig bedre end dem som sidder og dømmer mig ud fra fortidens fejl! Okay jeg er bare en Positiv og glad pige som blev mobbet fordi jeg hjælper folk som bliver mobbet! Jeg kender op til flere som lyttet til mine råd og nu bliver de ikke mobbet mere af grunden til at de har taget mit råd til dem og brugt rådet og at de er blevet stærkere Jeg er så stolt af mine fighters at de tager mod til at kontakte mig når de går igennem en svær tid. Det kan være alt fra mobning til kæreste sorg gør mit bedste for at hjælpe så godt jeg kan.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar