Ikke kategoriseret

Til mine tiktok og Instagram følger 💪

Der er sket en del i mit liv, Gået fra at være hende som i starten var usikker, Nu tør jeg at sige min ærlig mening når mine skønne tiktok følgere bliver uretfærdigt behandlet, Jeg er aldrig ligeglad med dem Det er også derfor at jeg bruger 3 timer om dagen på at komme igennem alle de beskeder på Snapchat Og Instagram Og laver duetter til de fleste på tiktok, Selvom at jeg får dobbelt så meget hate for at hjælpe mine følger som går igennem mobning, Slipper jeg ikke mine fighters, Ingen af dem er grim eller alt det negative de bliver mobbet med, Jeg kunne fortælle hver og en af dem hvad de skal gøre når de bliver mobbet, Så de kan få alt min styrke Og mod til selv at sige fra og støtte deres veninde eller ven som bliver mobbet i skolen, Nu ligger jeg mine 2 råd ud offenligt så alle mobbe offer kan tag rådet i brug, over for dem selv og ikke mindst hvis de går i klasse med nogle der bliver mobbet, Jeg er mega ligeglad hvis folk hater på mig, af hele mit hjerte vil jeg altid støtte mine fighters de vil aldrig blive glemt, Elsker jer himmelsk højt. ❤️❤️ Vi kæmper sammen for en verden hvor alle skal være her,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar