Ikke kategoriseret

Børn og unge Opfordre mig til selvmord Del! Del! Indlægget Så forældre kan regere

Tænk at Jeg som 25 årig Kvinde som har en medfødt Hjerneskade, Skal modtage hate kommentarer Fra små børn, Som virkelig taler så grimt bag skærmen. Jeg er ikke blevet opdraget ligesom jer børn som Cyber mobber andre mennesker, Jeg er ligeglad om i som skrev de her Kommentar til mig, Læser mit indlæg. Jeres forældre har ret til at læse hvad i skriver til andre mennesker På de Sociale medier, Når i skriver grove mobbe beskeder, Der er virkelig ret mange andre grove mobbe beskeder som jeg har screenshot af, Så forældre til Danmarks befolkning Hvis i godt vil vide om det er et af jeres børn som cyber mobber på appen tiktok. Må i godt tag en alvorlig snak om Hvordan man behandler andre mennesker, Jeg har lært at man skal behandle andre mennesker Som man selv vil behandles,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

  • Svar Caroline at

    Jeg syndtes det er for sygt at folk kan skive sådan noget

  • Svar Pia Engelhardt simonsen at

    Lille søde dejlige smukke Malou lad være med at tro på dem der mobber dig du er en super dejlig flot pige der nok skal nå langt i dette liv glem det negative og hold fast i det posetive mit tilbud gælder stadig din mor ved besked hils din dejlige søde mor fra mig Molly og Finn og min mand du er super cool

  • Svar Silke at

    Malou! Ikke lyt til dem du er så fkn smuk og skøn!😍❤

  • Skriv en kommentar