Ikke kategoriseret

Løgne og falske anklagende

Det er okay at folk ikke kan fordrage mig, Men lige frem at Anmelde mig for at være Pædofil og børnelokker, Er lige godt grænsen Jeg er nærmest hele tiden hjemme, Og sammen med mine forældre 24/7 Der befinder ikke andet end voksen mennesker hjemme hos mig, Så hvordan skulle jeg ses med børn, Desuden er det Ikke forkert at møde sine fans Det gør sangere og skuespillere og Youtuber også Skulle de så også være nogle børnelokkere og pædofil Jeg væmmes virkelig ved mennesker som lyver og kommer med falske anklagende om andre mennesker, For at få det bedre med sig selv. Jeg er også et menneske ligesom alle andre. Jeg har en masse vidner og beviser Hvis folk virkelig har anmeldt mig for falske anklagende kan det give de personer 6 mdr i fængsel, eller de myndigheder tager indover hvis det er Børn som står bag den her hade profil om mig, Nu ved i hvad børn og unge Anklager mig for at være, Når det de skriver ikke er sandt om mig. Jeg er blogger Hvad havde folk regnet med. At jeg har følgere som skriver deres problemer til mig som er imellem 9 til 15 år, Gør mig Ikke til en Børnlokker eller pædofil. Næsten alle blogger og Youtuber har følgere som er børn, Det er helt naturligt at de kontakter den de er fan af for at spørger om hjælp i stedet for at de går direkte til deres forældre med deres problemer de tumler rundt med i hver dagen,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar