Ikke kategoriseret

Kære folk som mobber?

Ja dig som læser mit indlæg, De seneste måneder Har jeg stødt på hadefulde Kommentarer Og truende beskeder, tillader mig at spørge jer som Mobber folk, Er det en god følelse at knuse et andet menneske verbalt med så mange hate kommentarer til en person, i slet ingen gang kender? Godt at jeg ikke er et menneske som har behov for at mobbe andre mennesker Så groft som mange af de her børn Og unge på tiktok som hver dag skriver så ubehageligt og bruger sådan et groft sprog bag skærmen. Når de ikke er bag skærmen opføre de sig pænt over for deres forældre, Lige så snart de er på de Sociale medier bryder deres helvede løs ved at mobbe Og hate på andre børn og unge på deres videoer, Mobberne gør det fordi de selv har en masse problemer Som de lader gå udover uskyldige børn og unge ved at mobbe og hate så De tror at deres liv bliver bedre, Mobberne tænker kun på sig selv og det er bevist gang på gang at de får dårligsamvittighed over det som de skrev til mig, De undskyldte for deres umodne opførelse Mange af de kommentarer er skrevet af børn som ingen form for Positivitet og næste kærlighed har i deres liv. for andre mennesker, I denne skønne verden, Burde vi respektere at vi er så forskellige Og er vores helt egen person, Ingen kan lave om på os. Og slet ikke dem som spærre vejen for os, Rejser vi os, op igen, Hver person som sviner mig til smider jeg de grimme ord væk og personen bliver blokeret, Så kan de se om det er spild af tid at svine mig til, Når de gang på gang bliver blokeret. At selveste bloggeren Malou Christensen, Jeg har et positivt sind og en skøn Familie, Alle mine følgere er så Skønne Er taknemlig for alt den kærlighed og støtte i giver mig hver eneste dag, Jeg skal nok klare alt det livet byder på. Mit sidste ord Det går op og ned for alle mennesker, Selv de mennesker som har kæmpet i mange år. Fortjener lykke lys og kærlighed,❤️🙏

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar