Ikke kategoriseret

min tilstand hvordan jeg har det!

Jeg har det ikke så godt for tiden. Føler at folk finder hele tiden en grund til, at genere mig på de mest private ømme punkter. Det gør meget ondt i mit hjerte. Så hver gang folk hater mig, bliver de blokeret. De skal Ikke have lov til at genere mig privat. Da jeg også er et menneske, hvis folk ikke har lagt mærke til det. Jeg forstår ikke, at folk vil smadre mig, når de nu ikke kender mig. Jeg har aldrig mobbet folk eller vil folk noget ondt, Generelt er Mobning ikke okay uanset om folk har fordomme om mig, Giver det ikke haters ret til at true mig med at Smadre mig. Jeg har også fortjent et Godt liv, Om i så elsker mig eller hader mig. Har jeg ret til at leve et trygt liv sammen med min Familie Så hver eneste gang folk hater og truer mig Bliver de blokeret! ❤️❤️

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar