Ikke kategoriseret

Jeg er god nok som jeg er

Jeg ved godt hvem jeg er, Og hvad jeg står for Lytter ikke på Misundelig haters, Ved at jeg er så smuk Og god nok som jeg er. Jeg har mit på det rene Og et hjerte af guld fordi jeg bruger hele min fritid på at hjælpe børn Og unge imodsætning til dem som sviner mig til gør, De sidder ned på sin røv og hater og skaber negativ stemning på nettet, Hvad jeg gør verden til et bedre sted for alt og alle, Se på mig virkelig Jeg mener gør vitterligt intet ondt ved mennesker, Okay at folk har noget imod mig, vi alle kan ikke være ens, Siger jer bare en ting Jeg ændre mig aldrig for alle de ting haters kalder mig, Jeg er slet ikke nogle af de ting de lukker ud om mig, Jeg ved bare at mine skønne følgere som støtter mig taler sandt om mig, som siger alle de gode ting om mig,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

Skriv en kommentar