Ikke kategoriseret

Kære tiktok mobbere!!

Kære Tiktok mobber! Jeg er et menneske skabt fuldstændig ligesom jer Bare fordi jeg er et nemt offer I jeres øjne, Jeg kan aldrig noglesinde komme til at kunne undskylde over for folk at Jeg er Medfødt med en Hjerneskade Alle kan gå hen og få en hjerneskade ved at sætte jer ind i en bil Og køre galt, Siger det bare til jer Min hjerneskade gør mig ikke til grim Børnlokker pædofil luder klam tyk, Det gør mig til Den jeg er, Jeg er stolt over at have den gave og evne til at forstå folk som bliver mobbet, Og til at kunne hjælpe folk som går igennem en svær tid, Jeg er ikke blevet sat til verden for at blive hadet og Svinet groft til, Og det tror jeg mange er enig med mig i. Vi mennesker er ikke blevet født til at være hadet og få grove kommentar på vores udseende, Vi er alle lige og Fantastiske og smukke på hver vores måde, Hvis du er en hater Bare lad være med at hate på folk bare fordi du syntes at det er sjovt, Har du noget imod mig så tænk det i dig selv. Ikke spild din tid på mig og alle andre du hater på, Tæl til ti og scroll videre! Jeg er et menneske med følelser ligesom jer. Alt det negative i sender ud til andre vil i selv sige det foran jeres forældre De i skriver på De sociale medier, Og hvordan tror i ikke at jeres forældre vil regere hvis i stod foran dem, Og sagde alt hvad i skriver om mig eller andre på tiktok! Alle fortjener en god behandling Og vi skal huske på at ingen mennesker ser ens ud, Vi er alle forskellige og det skal vi kunne respektere hinanden for, ❤️❤️

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar